Германска верига за универсални стоки Woolworth продължава да се разширява и

...
Германска верига за универсални стоки Woolworth продължава да се разширява и
Коментари Харесай

Конкурентът на Pepco и Kik се разширява на Изток

Германска верига за универсални стоки Woolworth продължава да се уголемява и към този момент пораства освен в Германия. Компанията стъпи на пазара в Полша и се чака да навлезе на пазара в Австрия до края на годината. Ще забележим ли съперника на Pepco и Kik и в нашата страна?

Woolworth си е сложила за цел да бъде показана в цяла Германия с повече от 1000 обекта. На 1 юни 2023 година дискаунтърът доближи крайъгълен камък по пътя към амбициозната цел за разширение с откриването на 600-ия клон.

" Отстъпкитеса търсени - повече от всеки път ", споделя Роман Хайни, основен изпълнителен шеф на Woolworth. " Нашата гама се харесва на необятна и непрестанно възходяща целева група. Ние живеем в претенцията на нашата марка " Дом на отстъпките " и съблюдаваме обещанието си даже във времена на финансова неустановеност! "
 Собственикът на Pepco банкрутира. Какво значи това за магазините на търговеца на дребно?
Собственикът на Pepco банкрутира. Какво значи това за магазините на търговеца на дребно?

Steinhoff International Holdings е в усложнение от 2017 година насам

В бъдеще Woolworth ще изнесе сполучливата си идея за търговия на дребно в други европейски страни. Три клона отвариха порти в Полша през май. Първият магазин беше открит в Краков на 8 май, последван от обект в Познан на 12 май. Универсален магазин също отвори порти в столицата Варшава на 26 май. Навлизането на полския пазар бележи още един значим миг в историята на разгръщане на Woolworth. " Ние сме най-бързо разрастващата се комерсиална верига в Германия ", изяснява изпълнителният шеф на компанията Роман Хайни. " Искаме да пренесем този триумф оттатък националните граници. Горди сме, че първите два магазина в Полша надминаха упованията ни. "
 Снимка 632877
Източник:

Полският пазар няма да остане единственият външен пазар, който Woolworth желае да завладее: магазини на веригата би трябвало да отворят в Австрия тази година. В началото на май се състоя основаването на нужната за това австрийска задгранична компания. Първите клонове би трябвало да проработят до края на годината. Компанията ще разгласи спомагателни детайлности за графика за разширение и пазарния капацитет през годината.
 Pepco България разяснява банкрута на притежателя си: Искаме да избегнем подозренията
Pepco България разяснява банкрута на притежателя си: Искаме да избегнем подозренията

Steinhoff International Holdings е в усложнение от 2017 година насам

Влиза ли в проектите на Woolworth да стъпи и на българския пазар?

" По принцип България е евентуален пазар за компанията Woolworth. Няма обаче съответни проекти за отваряне на универсални магазини там в близко бъдеще. В момента се концентрираме върху по-нататъшното разширение в Полша. До края на годината ще отворим и първите си магазини в Австрия ", разясниха тематиката пред money.bg от Woolworth. И допълниха, че към момента не е ясно по кое време и в кои страни Woolworth ще се разшири през идващите няколко години.

Woolworth е сполучлива комерсиална компания с 600 универсални магазина в Германия. В Woolworth работят над 9800 души, предлага 15 разнообразни специалности за образование и в допълнение обучение и наема към 200 стажанти в цялата страна всяка година.
 Веригата TEDi продължава експанзията си в България с първи магазин в София
Популярна немска верига с 6 магазина у нас открива за първи път обект в София

Той ще се намира в столичен търговски център
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР